Soutěž o nejoriginálnější foto s billbordem Fitness Violeta

Soutěž o nejoriginálnější foto s billbordem Fitness Violeta

Soutěžte s námi o členství ve Fitness Violeta zdarma nebo o tréninky na certifikovaném H.E.A.T. programu. Stačí se zapojit do facebookové akce. Vložte vaši originální fotografii s billboardem Fitness Violeta pod soutěžní Facebookový post a máte šanci. Billboardy na vás čekají u vjezdu do garáží obchodního centra Atrium v Hradci Králové nebo přímo ve Fitness Violeta.

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Nejoriginálnější fotka s billboardem Fitness Violeta

Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže na Facebooku o nejoriginálnější fotografii s billboardem Fitness Violeta. Zkrácené znění pravidel na propagačních materiálech určených spotřebitelům je třeba vykládat v souladu s tímto dokumentem. Tento dokument může být pozměněn pouze formou písemných dodatků.

Pořadatel soutěže:

Fitness Violeta Hradec Králové
Škroupova 441
500 02 Hradec Králové

(dále jen „pořadatel“ či „pořadatel soutěže“)

I. Termín a místo konání soutěže:

1.        Soutěž probíhá v termínu od 06. 05. 2016 00:00:00 hod do 11. 06. 2016 23:59:59 hod včetně (dále jen „doba konání soutěže“) na území České republiky (dále jen „místo konání soutěže“), výhradně prostřednictvím webových stránek https://www.facebook.com/fitnessvioleta/?fref=ts (dále jen „soutěžní web“).

II.               Účastníci soutěže:

1.        Účastníkem soutěže se může stát pouze fyzická osoba, spotřebitel, starší 18 let s trvalým bydlištěm na území České republiky (dále také „účastník“, „účastník soutěže“ nebo „soutěžící“), která má po celou dobu trvání soutěže aktivní autentický profil na sociální síti Facebook (dále jen jako „facebook“).

2.        Ze soutěže jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k pořadateli, jakož i ke všem s ním spolupracujícím společnostem a agenturám, resp. též osoby takovým osobám blízké. Za osobu blízkou jsou považovány osoby uvedené v § 22 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 

3.        Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly soutěže nebudou do soutěže zařazeny. I pokud taková osoba splní některé podmínky pro získání výhry, např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nestává se výhercem a nemá nárok na výhru. Výhra v takovém případě propadá poadateli soutěže, který je oprávněn rozhodnout o jejím udělení dalšímu výherci v pořadí, popř. ji užít k jiným marketingovým účelům. Účastník soutěže bude vyloučen v případě, že pořadatel zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému účastníkovi k získání výhry. 

III. Výhry v soutěži a jejich předání:

1.        V soutěži se hraje o tyto výhry:

  1. cena – měsíční členství ve fitness zdarma
  2. cena – 5x trénink H.E.A.T. Programu
  3. cena – 3x trénink H.E.A.T. Programu

2.        Výhry budou výhercům předány v prostorách Fitness Violeta Hradec Králové.

3.        Skutečnost, že se účastník soutěže stal výhercem v soutěži, bude danému účastníkovi sdělena do 30 pracovních dnů od vyhodnocení soutěže, a to prostřednictvím soukromé facebookové zprávy na daný osobní profil, s nímž se účastník do soutěže zapojil. Výhra bude každému výherci předána nejpozději do 30 pracovních dnů od vyhodnocení soutěže. Součástí informačního informační zprávy mohou být bližší informace a instrukce týkající se realizace a převzetí výhry, které je výherce povinen respektovat.

4.        V případě, že se některou z výher nepodaří předat bez zavinění na straně pořadatele, propadá tato výhra pořadateli soutěže.

5.        Pořadatel si vyhrazuje právo vyžádat si v případě pochybností o nároku soutěžícího na účast v soutěži či na výhru od takového soutěžícího nezbytné doklady (např. občanský průkaz za účelem zjištění věku soutěžícího). Pokud soutěžící nepředloží na vyzvání pořadateli vyžadované nezbytné doklady, bude ze soutěže vyřazen. V takovém případě výhra propadá bez jakékoli náhrady ve prospěch pořadatele soutěže, který je oprávněn rozhodnout o jejím udělení jinému soutěžícímu, popř. ji užít k jiným marketingovým účelům. 

IV. Mechanika soutěže a určení výherců:

1.        Do soutěže se účastník zapojí tak, že v době konání soutěže:

a.        vytvoří soutěžní dílo – fotografii na téma: „Nejoriginálnější fotka s billboardem Fitness Violeta“ (viz čl. VI. Pravidel) (dále jen „dílo“ či „soutěžní dílo“),

b.        navštíví soutěžní web (oficiální facebookovou stránku Fitness Violeta, viz výše), kde soutěžní dílo nahraje do komentáře pod soutěžní post (resp. post, který odkazuje na tuto soutěž) (dále také jako „soutěžní příspěvek“).

c.        Nahráním fotografie na soutěžní web soutěžící souhlasí s pravidly soutěže, a zároveň uděluje pořadateli soutěže také svůj souhlas se zpracováním osobních údajů: jméno, příjmení, adresa, e-mail, a to v rozsahu uvedeném v čl. V. odst. 1. pravidel, užitím jeho podobizny a projevů osobní povahy dle čl. čl. V. odst. 2. úplných pravidel soutěže, jakožto i licenci k jím vytvořenému dílu, jež je součástí soutěžního příspěvku, a to v rozsahu a za podmínek uvedených v čl. VIII. úplných pravidel soutěže.“

d.        Soutěžící je zařazen do soutěže okamžikem úspěšného nahrání soutěžního díla jako komentáře formou fotografie, resp. soutěžního příspěvku obsahující soutěžní dílo na soutěžní web (dále jen „soutěžní registrace“ nebo „registrace“).

2.        Takto zaslané soutěžní dílo může být zveřejněno na oficiálních webových stránkách Fitness Violeta, oficiální Facebook stránce Fitness Violeta či jiných webech, komunikačních kanálech či materiálech, v rozsahu stanoveném těmito pravidly s čímž soutěžící zasláním soutěžního díla do soutěže vyslovuje svůj souhlas (viz čl. VIII. pravidel).

Soutěžní dílo nahrané soutěžícím do soutěže musí zejména splňovat následující technické náležitosti:

a.        Soutěžní dílo musí odpovídat tématu uvedenému v zadání,

b.        Soutěžní dílo smí být zasláno pouze ve formátu, jež povolují obecná pravidla pro vkládání fotek na Facebooku

Do soutěže nebudou zařazena soutěžní díla nahraná do soutěže mimo dobu konání soutěže, nebo soutěžní díla vytvořená na základě jednání proti pravidlům soutěže, a ani díla, která budou svou formou či obsahem jakýmkoliv způsobem porušovat či ohrožovat obecně přijímaná pravidla společenské morálky, občanského soužití nebo budou jakýmkoliv způsobem v rozporu s obecně závaznými právními předpisy.

Díla vytvořená v rozporu s těmito pravidly či díla těmto pravidlům odporující jakýmkoliv způsobem budou pořadatelem ze soutěže vyřazena bez uvedení důvodu a stanovení náhrady.

3.        Každý účastník se může soutěže zúčastnit opakovaně, vždy však s novým, originálním soutěžním dílem. Výhru v soutěži však může každý jednotlivý soutěžící získat pouze jednou.

4.        Určení výherců:

a.        V soutěži se udělují celkem 3 výhry (viz čl. III. bod. 1 těchto pravidel).

b.        Výherci v  soutěži budou určeni následujícím způsobem:

  • Nejpozději do 30 dnů od skončení soutěže zasedne porota složená ze zástupců pořadatele soutěže.
  • Tato porota ze všech soutěžních děl, která byla do soutěže v době jejího trvání platně nahrána, vybere 3 vítězná soutěžní díla, která získají nejvíce ohodnocení „To se mi líbí/Like“. Rozhodnutí poroty je konečné, bez možnosti odvolání či jiného opravného prostředku.

Kritériem rozhodování poroty bude zejm.: dodržení podmínek soutěže a originalita v uchopení tématu, a dále počet hodnocení „To se mi líbí/Like.

Výherci v soutěži se tak stanou 3 soutěžící, kteří zcela splní veškeré podmínky stanovené těmito pravidly a jejichž soutěžní dílo bude zároveň porotou, složenou ze zástupců pořadatele soutěže, vybráno mezi 3 nejlepší díla zaslaná  do soutěže (dále jen „výherce“)

c.        Za celou dobu konání soutěže může vyhrát tentýž soutěžící pouze jednu výhru. 

V. Zpracování osobních údajů a projevy osobní povahy:

1.        Odesláním učiněním soutěžního příspěvku, resp. nahráním soutěžního díla na soutěžní web, souhlasí účastník s pravidly této soutěže a se zařazením všech shora uvedených osobních údajů (viz čl. IV., odst. 1, písm. c) )(dále jen „údaje“) do databáze společnosti VIOLETA HKL s.r.o., IČ: 04949404 pro účely realizace a vyhodnocení soutěže, resp. předání výher, a též k jejich užití pro marketingové účely Společnosti, tj. nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu neurčitou, respektive do vyjádření nesouhlasu účastníka s dalším zpracováním osobních údajů. Účastník bere na vědomí, že má práva dle § 11, 12 a 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že může bezplatně kdykoliv na adrese Společnosti požádat o ukončení zpracování osobních údajů a jejich likvidaci, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd.

2.        Účastníci soutěže výslovně souhlasí s tím, že pořadatel soutěže je oprávněn užít v souladu s ust. § 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění, občanského zákoníku, bezplatně jimi uvedené jméno, příjmení a město v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech pořadatele v souvislosti s touto soutěží a jeho služeb s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové a obrazové záznamy účastníků soutěže (zejména výherce v souvislosti s čerpáním výhry), a to po dobu 5 let od ukončení soutěže.

VI. Soutěžní dílo

Soutěžní dílo nesmí porušovat jakékoliv právní předpisy či právem chráněné zájmy třetích osob ani nabádat k jejich porušování.

Soutěžní dílo musí být v souladu s dobrými mravy a nesmí neoprávněně zasahovat do práv a právem chráněných zájmů třetích osob.

Do soutěže nebudou zařazena soutěžní díla, jež nebudou, byť jen okrajově či částečně, splňovat stanovené podmínky soutěže anebo která odeslaly osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži. Pořadatel má současně právo nezařadit do soutěže nebo ze soutěže vyřadit taková díla, jejichž následným šířením by mohl ohrozit nebo porušit jemu uložené právní anebo smluvní povinnosti nebo jehož šíření by bylo v rozporu se zájmy pořadatele.

Do soutěže nebudou zařazena nebo z ní budou vyřazena zejména soutěžní díla, která:

  • neodpovídají tématu uvedenému v zadání;
  • nesplňují podmínky stanovené těmito pravidly;
  • vytvořila osoba, jež nedala soutěžícímu souhlas s užitím v rámci této soutěže;
  • nabádají k vystavování se nebezpečným situacím;
  • odporují dobrým mravům;
  • zachycují činnosti jakkoliv nebezpečné a ohrožující zdraví, jinak neodpovídají podmínkám soutěže a těmto pravidlům;
  • jakýmkoliv způsobem porušují či ohrožují obecně přijímaná pravidla společenské morálky, občanského soužití nebo jsou jakýmkoliv způsobem v rozporu s obecně závaznými právními předpisy;
  • obsahují náboženský nebo politický podtext;
  • mají vulgární, rasistický nebo jiný obecně nepřijatelný obsah sdělení;
  • zmiňují či obsahují referenci na konkurenční produkty k produktům pořadatel soutěže.

Účastník se zasláním soutěžního díla zavazuje kdykoliv na základě předchozí žádosti pořadatele prokázat: písemným čestným prohlášením, že autorské dílo jím zařazené do soutěže pořídil osobně (nebo si na vlastní odpovědnost a náklady vypořádal práva autora soutěžního díla) a že má neomezená práva poskytovat dalším osobám práva k jejich užití všemi způsoby v neomezeném rozsahu; písemným výslovným souhlasem osoby či všech osob zachycených v autorském díle účastníkem zařazeným do soutěže, že souhlasí se zachycením své osoby v tomto autorském díle, se zařazením autorského díla do této soutěže a že souhlasí se zveřejněním autorského díla v neomezeném rozsahu podle ustanovení těchto pravidel. V případě, že soutěžící toto nesplní, je pořadatel oprávněn soutěžícího a jeho soutěžní dílo bez náhrady s konečnou platností vyřadit ze soutěže.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo konečného posouzení soutěžních děl. Do soutěže nebudou zařazena soutěžní díla, jež nebudou byť jen okrajově či částečně splňovat stanovené podmínky soutěže anebo díla, která odeslaly osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži.

VII. Licenční oprávnění

Nahráním soutěžního díla do soutěže soutěžící uděluje pořadateli nevýhradní bezplatný souhlas s tím, že pořadatel je oprávněn soutěžní dílo využívat ke všem způsobům užití, zejména ke zveřejnění na oficiální webové stránce Fitness Violeta, oficiální Facebook stránce Fitness Violeta či jiných webech, komunikačních kanálech či materiálech, a k reklamním, propagačním a marketingovým účelům pořadatele ve smyslu šíření a použití těchto autorských děl v médiích, a to v neomezeném rozsahu (zahrnuje neomezený rozsah územní, věcný a množstevní) na dobu trvání majetkových práv autora. Pořadatel není povinen tuto licenci využít a je oprávněn upravit soutěžní díla pro své potřeby v souladu s autorským zákonem v platném znění. Pokud je ve smyslu autorského zákona pro jakékoliv další nakládání se soutěžním dílem (např. jeho úpravu, zpracování, překlad, vytvoření společného díla apod.) potřebný souhlas soutěžícího, má se za to, že byl tento souhlas výslovně udělen odesláním soutěžního díla do soutěže s přiloženými osobními údaji. Pořadatel je oprávněn poskytnout sublicenci a dále tuto licenci postoupit na třetím osobám, a to libovolně na základě vlastního rozhodnutí. Soutěžící, účastí v soutěži a odesláním soutěžního díla do soutěže výslovně prohlašuje, že je oprávněn jménem autora soutěžního díla uvedené souhlasy udělit. V případě, že se v průběhu soutěže nebo kdykoliv po jejím skončení prokáže opak tohoto, odpovídá v plném rozsahu soutěžící za veškeré škody vzniklé v této souvislosti pořadateli a zavazuje se tyto škody neprodleně v plném rozsahu uhradit. Uvedené zejména znamená, že pokud by v důsledku nedostatku souhlasu dotčené osoby vznikla pořadateli anebo jiné osobě jakákoliv škoda či újma (např. uložením povinnosti poskytnout zadostiučinění či uložením pokuty) anebo náklady, je soutěžící povinen je v plném rozsahu uhradit, resp. odčinit.

Účastník soutěže má plnou odpovědnost vůči třetím osobám v souvislosti s poskytnutím soutěžního díla a udělením licence, včetně nároků třetích osob uplatňovaných ve spojení s ustanoveními platných právních předpisů upravujících a definujících autorské právo, ochranu osobních údajů, jakož i dalších právních předpisů. Každý účastník soutěže svojí účastí zejména potvrzuje, že soutěžní dílo do soutěže nahrané je jeho původním výtvorem či si na vlastní odpovědnost a náklady vypořádal práva autora soutěžního díla v rozsahu pravidel této soutěže, tj. nejedná se o zneužití jakýchkoli autorských děl. Stejně tak se účastník soutěže zavazuje, že užitím soutěžního díla dle soutěžních pravidel nebudou dotčena jakákoli práva třetích osob, tj. např. práva osob zobrazených v soutěžním díle (tj. práva osobnostní), práva majitelů věcí či ochranných známek uvedených v soutěžních dílech, atd. Veškeré nutné souhlasy související s nahráním soutěžního díla do soutěže si musí účastník soutěže vypořádat na vlastní náklady a vlastní odpovědnost. V případě, že vyjde najevo, že účastník svým konáním porušil práva třetí osoby, zejména autorská či osobnostní práva, je za takovéto porušení plně odpovědný. Účastník soutěže je povinen pořadateli uhradit jakoukoli škodu (resp. odčinit újmu) v případě porušení licenčních podmínek v těchto pravidlech stanovených a zároveň mu zaniká právo na příslušné výhry.

VIII. Závěrečná ustanovení:

1.        Pořadatel si vyhrazuje právo s konečnou platností rozhodnout o všech záležitostech týkajících se této soutěže. Pořadatel je zároveň oprávněn kdykoli změnit, zkrátit, prodloužit, zrušit či upravit její pravidla, vyžadují-li si to okolnosti konání soutěže. V případě, že dojde ke změnám v podmínkách a pravidlech soutěže, bude to učiněno písemně, formou dodatku k těmto pravidlům, a zveřejněno na adrese www.fitnessvioleta.cz/post/soutez-o-nejoriginalnejsi-foto-s-billbordem-fitness-violeta/ a na soutěžním webu.  

2.        Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a odpovídající hodnoty a měnit podmínky předávání výher, a to zejm. v případě, že jim výhry nebudou poskytnuty tak, aby mohly být výhercům předány v souladu s pravidly soutěže. 

3.        Výměna výher či vyplacení peněžitého plnění výměnou za věcné výhry, jakož i vymáhání účasti v soutěži či výher právní cestou, není možná. Výhry, které ne nepodařilo v rámci soutěže přidělit konkrétnímu výherci, případně ji nebylo možné výherci v souladu s pravidly doručit, propadají bez dalšího pořadateli soutěže. 

4.        Pořadatel soutěže není odpovědný za jakoukoli škodu či újmu, kterou účastník případně utrpí svou účastí v soutěži či v souvislosti s užíváním výher. 

5.        Pořadatel soutěže není odpovědný za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky. V případě, pochybností pořadatele o splnění podmínek soutěže účastníkem, leží důkazní povinnosti na účastníkovi. 

6.        Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo rozhodnout o všech otázkách týkajících se této soutěže podle vlastního uvážení a bez uvedení důvodu. Pořadatel tímto nepřebírá vůči soutěžícím žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany pořadatele, než ta, které jsou uvedena v těchto pravidlech.

7.        O výhrách v soutěži a celkovém pořadí účastníků konečně a bez možnosti odvolání rozhoduje pořadatel soutěže.

8.        Pořadatel si dále vyhrazuje právo vyloučit ze soutěže účastníka, u kterého bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného či nekalého jednání, a to i prostřednictvím třetích osob.

9.        Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat.

10.     Tato soutěž není nikterak sponzorovaná, spravovaná nebo přidružená k elektronické sociální síti facebook. Účastníci jsou srozuměni s tím, že poskytují své informace pořadateli soutěže a nikoliv elektronické sociální síti facebook.

11.     Zapojením do soutěže berou soutěžící na vědomí, že jim z tohoto titulu nevznikají jakékoliv právní nároky vůči společnosti facebook, resp. že společnost facebook je od jakýchkoliv závazků v dané souvislosti plně osvobozena.

12.     Originál úplných pravidel bude po dobu soutěže zveřejněn na internetových stránkách www.fitnessvioleta.cz/post/soutez-o-nejoriginalnejsi-foto-s-billbordem-fitness-violeta/ a na soutěžním webu.

 

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích