Dubnová ochutnávka Fiber Boost

Dubnová ochutnávka Fiber Boost

Super akce s možností ochutnávky a zakoupení za velkoobchodní cenu. Jen v měsíci dubnu máte možnost vyzkoušet jak chutná přípravek Fiber Boost a zároveň získat informace o jeho fungování a užívání. Přijďte na ochutnávku do Fitness Violeta.

* Podporuje trávení  * Podporuje zdraví střev  * Pomáhá regulovat hmotnost * Vedle vlákniny zásobuje tělo i chromem * Obsahuje přírodní sladidlo stévii a je tedy nekalorický * Neobsahuje lepek ani laktózu

Vláknina je významným stavebním kamenem naší stravy, protože zkvalitňuje trávení a tím nám pomáhá cítit se lépe. V hektickém každodenním životě se ale často stravujeme nevyváženě a vlákniny se nám nedostává. Fiber Boost obsahuje vlákninu ze tří různých zdrojů a tento nedostatek vyrovnává. Stévie se postará o lahodnou sladkou chuť - bez cukru a kalorií. 

Fiber Boost obsahuje hned 3 vysoce kvalitní zdroje vlákniny:

  1. KAROBOVÁ MOUKA obsahuje množství vitamínů skupiny B, minerálních látek (draslík, hořčík, vápník) a stopových prvků (železo, mangan, chrom, měď, nikl), je bohatým zdrojem vlákniny, pektinu a ligninu. Vzhledem k tomu, že neobsahuje lepek, uplatňuje se v potravinách pro celiaky.
  2. GUAROVÁ MOUKA díky vláknině podporuje činnost střev a stimuluje pohyb odpadních látek mimo tělo. Zpomaluje také vyprazdňování žaludku a omezuje vstřebávání cukrů, což tělu dodává pocit sytosti. Guara se také používá v boji proti obezitě a to pro svoji vlastnost vstřebávat cholesterol a tuk ze střev.
  3. KONJAKOVÁ MOUKA jedná se o vlákninu pektinového typu s příznivými účinky na trávení a metabolismus. Jejím největším benefitem je zpomalení vstřebávání sacharidů a tím schopnost snižovat glykemický index.

 

OCHUTNÁVKA A MOŽNOST ZAKOUPENÍ ZA VELKOOBCHODNÍ CENU PO CELÝ DUBEN PŘÍMO VE FITNESS PRO ŽENY VIOLETA.

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích