„Korona rok" a cvičení

„Korona rok" a cvičení

Letošní rok nám pro cvičení ve fitku kvůli opakovanému zavírání provozoven moc nepřál. To ale není důvod nechat si narůst zadek nebo břicho. Doma stačí najít kousek místa, vzít podložku nebo ručník a i bez strojů ve fitku si s trochou vůle dejte do těla. Videí na cvičení doma je k sehnání spousta – tady máte pár tipů.

Videa jsou zaměřená na kardio a posilování celého těla (někdy příště si můžeme posvítit na jednotlivé problémové partie).

Kardio a posilování:

Cvičení pro náročné:

Ať už budete cvičit s videem nebo si poskládáte cviky samy, nezapomeňte se vždycky před cvičením trochu zahřát a po cvičení svaly pořádně protáhněte, ať se další dny můžete hnout.

Máte svoje oblíbená cvičící videa? Podělte se o ně na Facebooku Fitness Violeta.

Snad se příští rok vše uklidní a bude nás zase čekat oblíbený kruháč a další jednotlivé nebo skupinové lekce a po zimě budeme kromě výsledků na postavě ukazovat i úsměv bez roušek.

Stejně jako vloni jsou pro vás připravené dárkové poukázky, kterými můžete udělat radost nejen sobě, ale třeba i kamarádce, mamince, dceři, ... O platnost se nemusíte bát, operativně dle aktuálních nařízení je možná domluva prodloužení členství. Současná situace není pro provoz Violety vůbec lehká, proto je mezi poukázky zařazena i poukázka pro podporu fungování na 30 minut Vacushapu a 30 minut Rolleticu za 80Kč – předem děkujeme za podporu zakoupením této poukázky.

A teď s chutí cvičit ...

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích