Proč je podzim ideální pro cvičení?

Proč je podzim ideální pro cvičení?

Každý máme mraky důvodů proč si říct: „Dneska cvičit nepůjdu, začnu zítra/příští měsíc/s novým rokem/na jaře, …“. Co to zkusit obráceně? Říct si proč začít právě dnes v podzimním ne/čase.

Dny se nám výrazně zkracují, tma je čím dál dříve a kolem sebe začínám slýchat věty o podzimní únavě. Právě zkracováním dnů a méně možnostem trávit čas sportem někde venku se nám přímo nabízí vyrazit si protáhnout tělo do fitka. Ideálně rovnou cestou z práce nebo i s nějakou parťačkou. Hodit se vám může i pár řádků pro motivaci. Věřte, že cvičením nedáte podzimní únavě šanci – nabijte se kruhovým tréninkem nebo vedenými lekcemi s trenérkami, které vás v pozitivním slova smyslu nenechají vydechnout.

Jak se vám líbí představa posílených svalů a spousty spálených kalorií zrovna před Vánoci? Za mě to zní skvěle, protože si ušetříme pár výčitek u vanilkových rohlíčků u vánočního stromečku. Během Vánoc a rodinných návštěv bude náročnější najít si chvilku na odběhnutí si zacvičit, takže čím víc lekcí stihneme už teď, tím snazší bude pokračování ve cvičení po Vánocích.

Začít cvičit právě v tomto období než až s novoročními předsevzetími má další výhodu v podobě dostatku prostoru ve fitku kolem sebe. S novým rokem budou jako obvykle praskat tělocvičny ve švech, kolem spousty nováčků seznamujících se se stroji a pomůckami ke cvičení. Teď se můžete se vším ve Violetě seznamovat „volněji“.

A pokud byste měly chuť na akční a zároveň meditační odpoledne, tak se připojte k Vánočnímu maratonu ve Violetě 30.11.2019 od 16 do 20 hod.

Přeji nám všem hodně chuti do cvičení a co nejméně namožených svalů.

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích