Vydrží nám letos novoroční předsevzetí?

Vydrží nám letos novoroční předsevzetí?

Po silvestrovské půlnoci spoustě z nás prolétla v hlavě myšlenka o novoročním předsevzetí. Jedním z nejčastějších předsevzetí je samozřejmě hubnutí a pravidelné cvičení. V prvním lednovém týdnu budou fitness centra praskat ve švech a s postupujícím časem budou mít ti, kdo vytrvají, zase kolem sebe pro cvičení více místa. Nebo bude tentokrát změna?

Pomocník při REDUKCI VÁHY a OBJEMU: ZDE

Z odvážlivců, co si nějaké předsevzetí dají, každý druhý nejpozději v půlce února s tímto nápadem končí. Zařadíme se letos do druhé poloviny, která vydrží mnohem déle?

Řada z nás během Vánoc a při konci roku trochu „ulítne“ s nadměrným množstvím jídla, cukroví, alkoholu, ponocováním a následným dlouhým spánkem. Výsledkem je buď výčitka sama sobě, nebo rovnou trochu šok při zkontrolování váhy. Takže od 2. ledna s odhodláním kupujeme permanentky na různé druhy cvičení s očekáváním rychlých výsledků. U hubnutí je však žádoucí spíše pozvolnost než rychlý úbytek, který je často následován známým jo-jo efektem. Z počátku máme motivace na rozdávání, pokud však začnete mít tendence typu: „Dneska cvičit nepůjdu, jednou se to nezblázní, půjdu zítra“, tak se mrkněte na článek Začínám cvičit … a (tentokrát) vytrvám, ať se znovu „nakopnete“ a zvednete se ať už od práce nebo od lenošení na gauči. Přece se jen tak nevzdáte krásného výsledku v hubnutí nebo udržování se ve formě?

Ať už si předsevzetí dáváte či nedáváte, ať už tam patří pravidelná dřina ve Violetě nebo k nám zavítáte jenom občas, tak mějte v celém roce 2019 hlavně zdraví, spoustu štěstí, spokojenosti a radosti z pohybu.

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích