Zamilujte se do H.E.A.T. Programu

Zamilujte se do H.E.A.T. Programu

Chůze je nejpřirozenější fyzická aktivita vhodná téměř pro všechny - to je známá "odrhovačka". Možná proto chůzi spousta z nás nepovažuje za efektivní, smysluplnou a účinnou. Opak je ale pravdou, tak si pojďme posvítit na to, proč jsou chůze a lekce H.E.A.T. Programu super volbou a proč bychom je měly zařadit do svého cvičícího plánu. A ještě se při tom budeme skvěle bavit.

Máte rády rytmickou hudbu, ale vytváření pořád nového playlistu ke sportu je pro vás peklo? Na H.E.A.T. Program vám trenéři připravují pravidelně novou hudbu, která vás zaručeně nabudí a "šlápnout do toho" půjde skoro samo. A když si přeci jen budete chtít připravit třeba na cvičení doma nebo na běh něco svého, máte pořád další a další inspiraci. Lekce H.E.A.T. Program může být svižná nebo naopak více posilovací – to záleží na tom, jaké techniky chůze zvolí ať už trenér nebo každá z nás sama. Ano, čtete správně – jak bude vypadat lekce si můžete výrazně určit sama. Osvěžující mohou být lekce na hudbu s návratem do devadesátek, jindy s moderní hudbou, další třeba s československou hudbou. Vyzkoušet můžete více lektorů - někteří jsou více "kopcaři", jiní berou svižně rovinky nebo mírně zvlněný terén a ještě se u toho stihnout na dobrou hudbu zavlnit do rytmu.

Ruku na srdce, kolik běžně ujdete kroků za den? Víte jak si chůzí prospíváte? Dostanete se k 10 tisícům, které doporučuje i Světová zdravotnická organizace? Přiznám se, že já pokud se na kroky přímo nezaměřím a nejdu po práci cíleně na dlouhou svižnou procházku, tak ani náhodou a to nemám sedavou práci. Na H.E.A.T. Programu ujdete za lekci většinou více než 5 000 kroků a to je vzhledem k charakteru lekce super číslo - chodíte do kopce, natahuje se krok pro větší zatížení svalů oproti běžné chůzi.

Potkáme se na H.E.A.T. Programu?

Na závěr pro vás mám příjemný (a snad i motivační) dárek – při zakoupení permanentky na 10 lekcí H.E.A.T. Program a uvedení hesla: JDU DO HEATU - dostanete navíc 30 minut zdarma na masážním stroji Rolletic. Zakoupení je možné od 1. do 31.12.2019.

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích