Výzva 2020 - Šance na změnu

Výzva 2020 - Šance na změnu

Nestihla jste od 1.ledna začít s novoročním hubnutím? Nevadí, máme pro Vás Výzvu 2020. Nový celorepublikový projekt, který kromě hubnutí a detoxikace zahrnuje i soutěž o Wellness víkend v luxusním hotelu pro 2. Půjdete do toho s námi?

Výzva probíhá do 13.6.2020 a možnost přihlásit se máte nejpozději do 16.3.2020 (abyste splnila 3 měsíce zapojení se). Což hravě stíháte, takže se stačí „jen“ odhodlat a začít. Výhodou je, že tato akce je pro všechny, ne čistě pro ženy, takže můžete zapojit i partnera a vzájemně se motivovat.

Na FB Violety jsou průběžně zveřejňována místa a termíny pro přihlášení do Výzvy. Stačí si jen vybrat a dorazit. Pak už Vás čeká přednáška na redukci – věřím, že spoustu věcí máte o hubnutí a zdravém životním stylu načteno, ale i tady platí „opakování je matka moudrosti“ + se dozvíte nové užitečné informace např. k detoxikaci organismu, což k hubnutí rozhodně patří a výrazně mu napomáhá. Po přednášce (která Vás mimo jiné namotivuje k tomu, abyste „šla do akce“) následuje Vaše vstupní měření před začátkem Vaší osobní Výzvy a nastavení individuálního plánu. Měřící místo i ve Fitness VIOLETA - domluvení termínu na tel. 777 242 611.

Jste přihlášená, co Vás čeká dál? 3 měsíce „cvičení a potu“, kruhového tréninku a dalších skupinových lekcí. Ale bát se nemusíte, místo toho se těšte na super výsledky. Pokud se zapojíte i do detoxikačního programu, můžete vyhrát wellness víkend pro 2 v hodnotě 10.000,-. Pro každou z nás po Výzvě čeká výhra v podobě snížení váhy, metabolického věku a ubraných centimetrů nejen v pase. Tyto 3 parametry jsou zohledňovány ve vyhodnocení soutěže: -1 kg = 1 bod, -1 cm v pase = 2 body, -1 rok metabolického věku = 3 body.

Během Výzvy máte kromě konečného měření po 3 měsících možnost průběžných měření dle individuální domluvy, možnost konzultace s trenérkami a dokonce i s lékařem.

Vyhlášení soutěže proběhne 16.6.2020. Kolik bodů pro sebe získáte? Držím Vám pěsti a běžím se taky zapojit.

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích