Články

„Korona rok" a cvičení

„Korona rok" a cvičení

Letošní rok nám pro cvičení ve fitku kvůli opakovanému zavírání provozoven moc nepřál. To ale není důvod nechat si narůst zadek nebo břicho. Doma stačí najít kousek místa, vzít podložku nebo ručník a i bez strojů ve fitku si s trochou vůle dejte do těla. Videí na cvičení doma je k sehnání spousta – tady máte pár tipů.

Celý článek
PowerPlate® – nově ve Violetě

PowerPlate® – nově ve Violetě

Ve Violetě pro Vás máme novinku v podobě efektivního přístroje založeného na vibračním pohybu – seznamte se s PowerPlate. Výhodou oproti běžnému cvičení je, že stačí cvičit mnohem kratší čas než při jiných typech cvičení. Díky vibracím přenášeným do těla dochází k samovolnému stahování svalů a díky tomu se při cvičení zaktivuje až 90 % svalových vláken. Sval, do kterého vibrace proudí, se stáhne až 30× během jedné vteřiny.

Celý článek
Výzva 2020 - Šance na změnu

Výzva 2020 - Šance na změnu

Nestihla jste od 1.ledna začít s novoročním hubnutím? Nevadí, máme pro Vás Výzvu 2020. Nový celorepublikový projekt, který kromě hubnutí a detoxikace zahrnuje i soutěž o Wellness víkend v luxusním hotelu pro 2. Půjdete do toho s námi?

Celý článek
Je libo kardio nebo posilování? S BOSU zvládnete oboje!

Je libo kardio nebo posilování? S BOSU zvládnete oboje!

Bosu je balanční pomůcka, která se používá oboustranně (název BOSU je zkrácením pro „BOth Sides Up“ = oběma stranami nahoru) pro různé druhy cvičení – akčnější kardio, posilování svalů a tvarování postavy i protažení a rehabilitační cviky. Navíc ještě s bosu potrénujeme rovnováhu a stabilitu, díky čemuž na tom s ladností nebudeme jak slůňata v porcelánu.

Celý článek
Znáte body rolling?

Znáte body rolling?

Máte pocit namožených a unavených svalů nebo bolestivá a zatuhlá záda? A to ať po cvičení nebo bez něj? Pravidelně se po tréninku protahujete a ani tak se vám příliš neuleví. Tak to je na čase vyzkoušet body rolling pro uvolnění fascií.

Celý článek

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích