Body Wraps Slim - Na vlastní kůži

Body Wraps Slim - Na vlastní kůži

Ve Violetě se objevila nová služba na zlepšení funkce lymfatického systému a tím i urychlení odplavování tukových buněk Body Wraps Slim, která (přiznávám, že po mé mírné počáteční skepsi) opravdu funguje! Vyzkoušeno na vlastní kůži. Po prvním zábalu je Vám garantován úbytek 5-30 cm.

Když jsem na Body Wraps Slim narazila na stránkách Violety a přečetla si o wrapu pár informací, tak jsem si řekla, že to vyzkouším. A jak to celé probíhá? Po příchodu Vás příjemná wrapařka posadí, dá Vám vypít Body Wraps Tea (pro zlepšení cirkulace lymfy a zesílení účinku wrapování) a v krátkosti Vám poví, jak bude celých 90 minut trvající proces zábalu vypadat. Pak následuje přeměření na 9 místech těla. Měří se obvod paže, hrudníku pod prsy, pasu, břicha, boků, hýždí, stehna (horní + spodní) a nakonec lýtko. Po přeměření Vás čeká chvilka relaxace na lehátku, krátká masáž k aktivaci lymfatického systému a může se přejít k vlastnímu wrapování.

Směs, ve které se namáčí bandážová obinadla, obsahuje celou řadu aktivních složek, které Vám na obvodu uberou nežádoucí centimetry. Hlavní součástí jsou látky získané ze skořice. Směs se rozpouští v horké vodě, do které se po promíchání se směsí ponoří celkem 8 kusů bandáží, kterými vás wrapařka pořádně stáhne. Wrapovat se začíná od kotníků, po jedné bandáži na každou nohu, od stehna přes zadek a spodní část břicha pak další dvě, stejně tak na ruce a horní část těla dva kusy. Na závěr pak důkladné stažení břicha – opět dvě bandáže. Při wrapování jste oblečené pouze v kalhotkách. Řádně zabandážované se ještě oblečete do jakéhosi igelitového obleku pro izolaci tepla a na chodidla dostanete igelitové návleky k zachycování vypocených tekutin.

Další fází je 15-30 minut cvičení dle vaší fyzické kondice. Mě čekala makačka na orbitreku. Celkovým stažením těla je pohyb trochu ztížený a v bandážích a v igelitovém obleku Vám bude nejspíš celkem teplo oproti běžnému cvičení v lehkém sportovním oblečení, ale za krásné výsledky to stojí zvládnout.

Po cvičení budete ještě 30 minut odpočívat na lehátku, k čemuž budete mít puštěnou zklidňující relaxační hudbu. Přitom jste stále zabandážované a v obleku. Pak už následuje sundání obleku i bandáží a závěrečné přeměření centimetrů. Mě příjemně překvapilo -10 cm (úbytek na stehnech, bocích a v pase). Důležité je změření den po wrapu, kde oproti měření před wrapem většinou jde ještě nějaký ten centimetr pryč (u mě další 2 cm). Další měření následuje 4 dny po wrapu (tam mi zůstalo původních -10 cm). Pro zajímavost jsem si nechala změřit ještě břicho v místě největšího obvodu a tam byly pryč další 4 cm při přeměřování po 1 i 4 dnech.

Jako dárek navíc dostanete Body Wraps Tea na 7 dní. Pije se 3× denně vždy před hlavním jídlem. Čaj působí proti nadměrnému zadržování vody v organismu. No a po 7-10 dnech je čas kúru znovu zopakovat a ubrat si další nechtěné centimetry.

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích