Články

Až se léto zeptá, co jsme dělaly v zimě

Až se léto zeptá, co jsme dělaly v zimě

Venku mrzne, sem tam i zasněží a my chodíme oblečené v několika vrstvách, takže leccos schováme – ale to je ten správný čas připravit se na léto a dobu, kdy budeme všechny vrstvy pomalu, ale jistě odhazovat. A proč začínat už teď? Protože samy na sobě začneme vidět výsledky cvičení (pokud je to „zdravou a pozvolnou“ formou) zhruba po 30 dnech, ale okolí až po 60-90 dnech. A co si budeme nalhávat, nemakáme jen kvůli sobě, ale i kvůli obdivným pohledům a pochvalám okolí …

Celý článek
Prochoďte se do kondice

Prochoďte se do kondice

Chůze je pro nás nejpřirozenějším pohybem, tak proč ji nevyužít pro hubnutí nebo udržení kondice? Denně by měl každý ujít minimálně 10 000 kroků pro udržení kondice. Máte představu kolik toho ujdete zrovna vy?

Celý článek
Vydrží nám letos novoroční předsevzetí?

Vydrží nám letos novoroční předsevzetí?

Po silvestrovské půlnoci spoustě z nás prolétla v hlavě myšlenka o novoročním předsevzetí. Jedním z nejčastějších předsevzetí je samozřejmě hubnutí a pravidelné cvičení. V prvním lednovém týdnu budou fitness centra praskat ve švech a s postupujícím časem budou mít ti, kdo vytrvají, zase kolem sebe pro cvičení více místa. Nebo bude tentokrát změna?

Celý článek
Vánoční fit kuchyně

Vánoční fit kuchyně

Vánoce se blíží a s nimi i typicky nepříliš zdravé vánoční pokušení v podobě bramborového salátu s majonézou, smažený kapr v trojobalu a kopec pořádně sladkého cukroví. Naštěstí se u všeho dá připravit i odlehčená verze vánočních pochoutek, ze které nemusíte mít po makačce při kruhovém tréninku nebo při některé z vašich oblíbených skupinových lekcí žádné výčitky. Tady jsou …

Celý článek
Body Wraps Slim - Na vlastní kůži

Body Wraps Slim - Na vlastní kůži

Ve Violetě se objevila nová služba na zlepšení funkce lymfatického systému a tím i urychlení odplavování tukových buněk Body Wraps Slim, která (přiznávám, že po mé mírné počáteční skepsi) opravdu funguje! Vyzkoušeno na vlastní kůži. Po prvním zábalu je Vám garantován úbytek 5-30 cm.

Celý článek

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rychlý kontakt
Tel.: 777 103 611
Jsme na sociálních sítích